Menu
Modernit klassikot - läheltä ja tuoretta
MENU
Kaikki annokset tilattavissa myös take away!
Á la Carte
Svensk menu under
English menu under
ALKURUOAKSI
Pieni kulho salaattia 9
Sienibruchetta, parmesaania 15
Toast Skagen 16,5
Paahdettua punajuurta ja halloumia 15
Miniblini siianmätiä, smetanaa ja sipulia 17 /21
Valkosipulietanat 15
PÄÄRUOAKSI
Sesongin salaatti 24
Messeniuksen Kasvis 27
Saaristolaislautanen, keitetyt kasvikset ja pikkuperunat 28
Paistettua suomalaista vaaleaa kalaa, keitettyjä perunoita & kasviksia 38
Paistetut pikkukalat, yrttijogurttia ja muusia 27
Vorschmack 16/27
Rydbergin pihvi, ”Herrasväen pyttipannu” 37
Pippuripihvi 42
Härän sisäfileetä, kermaista konjakkikastiketta, paahdetut valkosipuliperunat & kasviksia
Kysy jälkiruuista, ne vaihtelevat 15
Lihojen alkuperämaa: Suomi
SVENSKA
à la Carte
Liten skål sallad 9
Bruschetta på svamp, parmesan 15
Toast Skagen 16,5
Rostade rödbetor & halloumi 15
Miniblini, sikrom,grädfill och lök 17 /21
Vitlöksniglar 15
Säsongens sallad 24
Den vegetariska rätten - fråga 27
Skärgårdstallrik, varma grönsaker och potatis 28
Stekt inhemsk fisk, potatis & grönsaker 38
Stekta små fiskar, örtyogurt, potatismos 27
Vorschmack 16/27
Biff Rydberg, ”Bättre folkets pyttipanna” 37
Pepparbiff 42
Inrefilé av oxe, gräddig konjaksås, vitlökspotatis & grönsaker
Fråga om våra efterrätter 15
Köttets ursprungsland: Finland
ENGLISH
à la Carte
Side salad 9
Mushroom bruschetta with parmesan 15
Roasted beetroot & halloumi 15
Toast Skagen 16,5
Mini blini with whitefish roe, sour cream and onion 17 / 21
Garlic snails 15
Seasonal salad 24
Vegetarian dish, varies 27
Archipelago fish plate, warm vegetables and boiled potatoes 28
Fried Finnish fish, boiled potatoes & warm vegetables 38
Fried small fish, herb yoghurt and mashed potatoes 27
Vorschmack 16 / 27
Rydberg`s beef hash 37
Pepper steak, roasted garlic potatoes & creamy Cognac sauce 42
Desserts - Ask about them, they vary 15
Origin of meat: Finland
MENU 54
Cured salmon on toast with pickled cucumber
Graavilohileipä ja mummonkurkut 16
Gravlaxsmörgås och klappgurka
Cured salmon on toast with pickled cucumber
Viinisuositus: Château Belingard Réserve Monbazillac 2023, Ranska
Sémillon, Sauvignon Blanc, Muscadelle 13,50 / 16cl
***
Mallard breast, garlic potatoes & dark cherry sauce
Heinäsorsanrintaa, valkosipuliperunaa & kirsikkakastiketta 35
Gräsandsbröst, vitlökspotatis & mörk körsbärsås
Mallard breast, garlic potatoes & dark cherry sauce
Viinisuositus: Château Belingard Bergerac 2021, Ranska
Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec 13,50 / 16cl
***
Chocolate sugar beet cake with strawberry coulis
Suklaista sokerijuurikaskakkua & mansikkakastiketta 15
Sockerbets-chokoladekaka med jordgubbscoulis
Chocolate sugar beet cake with strawberry coulis
- Brachetto - makea, vadelmainen, pirskahteleva 10
/
8cl
Viinisuositus: Brachetto d’Acqui 2021
Braida, Italia, Brachetto d’Acqui
- Brachetto - makea, vadelmainen, pirskahteleva 10
/
8cl
Lihan alkuperämaa: Uusi-Seelanti; Köttets ursprungsland: Nya Zeeland; Meat’s country of origin; New Zealand
LASTEN MENU
Kasvistikkuja, kurkkua, porkkanaa, kirsikkatomaattia
4
Päivän keitto
6
Paistettua kalaa, keitettyä perunaa ja jogurttikastiketta
12
Lihapullat, perunamuussia ja kermakastiketta
12
Minipihvi, paahdettuja perunoita ja maustevoita
15
Mini Rydberg, härän sisäfilettä, paistettuja perunoita ja suolakurkkua, punajuurta, piparjuurta
14
Jäätelöannos
9