
Menu
Modernit klassikot - läheltä ja tuoretta
MENU
Kaikki annokset myös Take Away.
à la Carte
Svensk menu under
English menu under
Vihreä salaatti 13,5
Hunajamelonia & ilmakuivattua kinkkua 17
Toast Skagen 16,5
Päivän keitto 13,5 / 18,5
Kuminaporkkanoita & halloumia 15
Maa-artisokka-vuohenjuustomousse, paahtoleipää 15
Sesongin salaatti 24
Messeniuksen Kasvis 27
Saaristolaislautanen, keitetyt kasvikset ja pikkuperunat 28
Paistettua suomalaista vaaleaa kalaa, keitettyjä perunoita & kasviksia 38
Paistetut pikkukalat, yrttijogurttia ja muusia 27
Vorschmack 16/27
Rydbergin pihvi, ”Herrasväen pyttipannu” 37
Pippuripihvi 42
Härän sisäfileetä, kermaista konjakkikastiketta, paahdetut valkosipuliperunat & kasviksia
Kysy jälkiruuista, ne vaihtelevat 15
Lihojen alkuperämaa: Suomi
SVENSKA
à la Carte
Grön sallad 13,5
Honungsmelon & lufttorkad skinka 17
Toast Skagen 16,5
Kumminmorötter & halloumi 15
Jordärtskocka-getost mousse, toast 15
Dagens soppa 13,5 / 18,5
Säsongens sallad 24
Den vegetariska rätten - fråga 27
Skärgårdstallrik, varma grönsaker och potatis 28
Stekt inhemsk fisk, potatis & grönsaker 38
Stekta små fiskar, örtyogurt, potatismos 27
Vorschmack 16/27
Biff Rydberg, ”Bättre folkets pyttipanna” 37
Pepparbiff 42
Inrefilé av oxe, gräddig konjaksås, vitlökspotatis & grönsaker
Fråga om våra efterrätter 15
Köttets ursprungsland: Finland
ENGLISH
à la Carte
Green salad 13,5
Cumin carrots & Halloumi 15
Soup of the day 13,5 / 18,5
Toast Skagen 16,5
Honeydew melon & Prosciutto 17
Jerusalem artichoke & Goatcheese mousse, toast 15
Seasonal salad 24
Vegetarian dish, varies 27
Archipelago fish plate, warm vegetables and boiled potatoes 28
Fried Finnish fish, boiled potatoes & warm vegetables 38
Fried small fish, herb yoghurt and mashed potatoes 27
Vorschmack 16 / 27
Rydberg`s beef hash 37
Pepper steak, roasted garlic potatoes & creamy Cognac sauce 42
Desserts - Ask about them, they vary 15
Origin of meat: Finland
MENU 54
Mushroom brûlée, tomato salsa
Sienibrûlée, tomaattisalsa 16
Svampbrûlée, tomatsalsa
Mushroom brûlée, tomato salsa
Viinisuositus: Château Belingard Réserve Monbazillac 2023, Ranska
Sémillon, Sauvignon Blanc, Muscadelle 13,50 / 16cl
***
Lamb tenderloin, Garlic potatoes & Portwine sauce
Karitsan sisäfileetä, valkosipuliperunaa & portviinikastiketta 35
Lamminrefile, vitlökspotatis & portvinsås
Lamb tenderloin, Garlic potatoes & Portwine sauce
Viinisuositus: Château Belingard Bergerac 2021, Ranska
Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec 13,50 / 16cl
***
Raspberry Pavlova with Caramel sauce
Vadelmapavlova & kinuskikastiketta 15
Hallonpavlova med tjinuskisås
Raspberry Pavlova with Caramel sauce
- Brachetto - makea, vadelmainen, pirskahteleva 10
/
8cl
Viinisuositus: Brachetto d’Acqui 2021
Braida, Italia, Brachetto d’Acqui
- Brachetto - makea, vadelmainen, pirskahteleva 10
/
8cl
Lihan alkuperämaa: Uusi-Seelanti; Köttets ursprungsland: Nya Zeeland; Meat’s country of origin; New Zealand
LASTEN MENU
Kasvistikkuja, kurkkua, porkkanaa, kirsikkatomaattia
4
Päivän keitto
6
Paistettua kalaa, keitettyä perunaa ja jogurttikastiketta
12
Lihapullat, perunamuussia ja kermakastiketta
12
Minipihvi, paahdettuja perunoita ja maustevoita
15
Mini Rydberg, härän sisäfilettä, paistettuja perunoita ja suolakurkkua, punajuurta, piparjuurta
14
Jäätelöannos
9
